F.N.R.S.

De F.N.R.S. (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) is de brancheorganisatie voor alle professionele hippische ondernemers van Nederland.

Met aansluiting bij deze organisatie bent U als klant ervan verzekerd dat de kwaliteit en veiligheid alsmede klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.  

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde instructeurs. Met ons lidmaatschap van de F.N.R.S. ontvangen al onze ruiters het Ruiterpaspoort en tal van voordelen zoals kortingskaarten voor evenementen, ruitersportartikelen en ontvangen ze eens per kwartaal een mooi tijdschrift.

Voor meer informatie over de voordelen van ons lidmaatschap bij de F.N.R.S.. verwijzen wij U graag door naar de website: http://www.fnrs.nl

 

Midgraaf 19, 4286LZ Almkerk

Telefoon: 0416 - 351 630 (beperkt bereikbaar)

Mobiel: 06 - 28 45 29 97

 

Manegelessen

Wil je ook zo graag leren paard– of ponyrijden, maar wil je dit vooral goed en veilig leren?

Wij geven manegelessen, zowel individueel, als in groepen. Al onze lessen worden gegeven in de binnenbak, zodat belangstellenden vanuit de kantine de vorderingen van de ruiters kunnen volgen.

Als je bij ons komt rijden, beginnen we altijd eerst met een proefles. Dit is een privéles van een half uur. Tijdens deze les kan de ruiter ervaren hoe het is om op een paardenrug te zitten en tegelijkertijd kunnen wij kijken of een ruiter eerst privéles moet gaan nemen of direct naar een groepsles kan. De groepsles bestaat uit 5 à 6 ruiters.

Blijf je liever alleen lessen, kan dit natuurlijk ook. Ponyrijden kun je bij ons leren vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 120 cm. Je moet namelijk wel met je voeten onder het zadel uit kunnen komen om de pony aan te kunnen sporen.

Mocht u nog aanvullende informatie wensen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen of even bellen. Wij zijn u graag van dienst.

Pension- of Vakantiestalling

De paarden/pony’s worden vijf maal daags gevoerd, waarvan drie maal hooi en twee maal brokken. De vakantiestalling is inclusief hooi, brokken en stalbedekking. De stal wordt gemest.

Met vakantiestalling kan er geen gebruik worden gemaakt van de gehele accommodatie. Uw paard of pony wordt buiten gezet in de paddock en maakt gebruik van weidegang. (indien de weersomstandigheden het toelaten).

Alle paarden/pony’s staan op stro.